Wat is Gobnbike;

Gobnbike  is een platform waar vraag en aanbod samenkomen. Op Gobnbike staan verschillende adresjes, B&B, logeerkamer, originele accommodatie etc. Naast deze accommodaties verhuren wij ook o.a. vakantiewoningen, logeerkamers van particulieren.

Wat kost het om aan te melden;

De kosten van vermelding van uw accommodatie zijn € 29,95 per jaar (inclusief BTW). Zodra je jouw accommodatie geplaatst hebt op www.gobnbike.com, ontvangt u een factuur per mail / per post. Deze dien je binnen twee weken te betalen. Er komen verder geen commissiekosten of andere kosten bij. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch met één jaar verlengd.
Wilt u de plaatsing stoppen, dan kan dit via de email; info@gobnbike.com

Contact opnemen met Gobnbike;

Onze site bekeken en enthousiast geworden over Gobnbike? Lijkt het je interessant om je accommodatie te delen of ben je eigenaar van een unieke accommodatie of bent u eigenaar van een fietsverhuurbedrijf, mail me gerust; Info@gobnbike.com

Accommodatie aanmelden;

Via het menu kun je klikken op “Accommodatie aanmaken”. Het aanmaken van een account is geheel vrijblijvend.

Account verwijderen;

Stuur een mail naar info@gobnbike.com met het verzoek jouw account te verwijderen.

E-mailadres / wachtwoord vergeten;

Bij inloggen word je gevraagd uw e-mailadres in te vullen en je wachtwoord. Mocht je jouw wachtwoord niet meer weten kun je drukken op “wachtwoord vergeten”. Vul hierna je gebruikte Gobnbike e-mailadres in en druk op “wachtwoord resetten”. Je ontvangt dan van ons een e-mail waarin een link zal staan om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Neem contact op met de eigenaar van de accommodatie;

Wanneer je een leuke, bijzonder accommodatie hebt gevonden, kun je contact opnemen met de eigenaar van de accommodatie. Gobnbike bemiddelt niet tussen verhuurder en huurder.

Geschillen en opmerkingen

Gobnbike kan niet aansprakelijk  worden gesteld voor geleden schades en / of eventuele misverstanden. Probeer onderling samen met de verhuurder en huurder uit te komen.  Mocht je er niet uit komen met elkaar neem dan zo spoedig mogelijk contact met me op.

Heeft Gobnbike een verzekering voor verhuurders;

Gobnbike heeft geen verzekering afgesloten voor incidenten.

Dit dien je zelf te regelen. 

Is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten;

Helaas kunnen wij geen annuleringsverzekering afsluiten voor je.  Je bent zelf  verantwoordelijk voor een annuleringsverzekeringen af te sluiten.