Onze fietstours/biketours laten de bizon’dere plekjes van Leiden zien. Anders dan anders, authentiek, origineel, simple pleasure…

Ervaar onze bizon’dere fietstours waarbij wij u Leiden laten zien door de ogen van een ‘Leienaar’. We gaan niet langs de kerken met jaartallen, maar we laten u de ‘hotspots’ van deze sleutelstad zien. Samen met Leidsche locals en insiders hebben we de mooiste routes uitgestippeld.

Tijdens onze fietstour Leiden / biketour Leiden neemt u plaats op bizon’der relaxte fietsen. De ideale manier om de stad te ontdekken! We fietsen uiteraard niet op gewone fietsen, maar op authentieke fietsen en karaktervolle cruisers…. Nét even anders dan anders…

Voor iedereen die het Leiden van NU wil ervaren. Een ideale dag voor een bedrijfsuitje Leiden, teamuitje Leiden, familie-, vrijgezellenuitje Leiden en city-hoppers. Het fietsen is ook uitstekend te combineren met varen in een bizon’dere sloep door de prachtige grachten die Leiden rijk is. 

En het leuke is, onze bizon’dere fietsen zijn ook los te huur! De verschillende fiets/bike tours en losse fietsen, E-bikes en E-Choppers zijn via onze website www.bizonbikecompany.nl te reserveren. 

Bizon Bike Company
Bizon Bike Company
Bizon Bike Company
Bizon Bike Company